Wonder patch afslankpleisters

 

Gewicht verliezen was nog nooit zo eenvoudig! Deze Wonder Patch afslankpleisters zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bieden effectieve hulp bij het afslanken. 

Wat maakt deze afslankpleisters zo uniek?

  • Voor mannen en vrouwen
  • 100% natuurlijk
  • Ingewikkelde diëten zijn overbodig
  • Geen pillen
  • Vermindert vetopslag
  • Effectief en eenvoudig in gebruik

Effectieve bestanddelen
De speciale pleisters zijn samengesteld uit actieve kruiden- en plantenextracten en natuurlijke bestanddelen, waaronder cafeïne, catechine (anti-oxidant), capsaine (chili extract), sophori coside (Japanse boom extract) en salicornia herbacea (zeekraal extract). De pleisters helpen op een delicate en natuurlijke wijze bij het verminderen van de vetopname en vetopslag uit voeding, stimuleren de vetverbranding, verbeteren de stofwisseling en bloedsomloop en geven meer energie. De toepassing in de vorm van een pleister zorgt voor een vlotte opname van de actieve bestanddelen en een langdurige cosmetische invloed.

Hoe werken de Wonder Patch afslankpleisters?

  1. Reinig de huid en droog deze goed.
  2. Plak de afslankpleister op je buik, zodat de opening ter hoogte van je navel zit.
  3. Draag de pleister voor 6 tot 8 uur. Gooi deze na gebruik weg. Gebruik de pleisters om de dag.

 4. Smeer uw huid eventueel in met een bodylotion.


Dankzij deze eenvoudige methode kun je binnen een maand enkele kilo's kwijtraken. Het gewichtsverlies gaat de hele dag door - 24 uur per dag, wat je ook doet. Terwijl je slaapt, TV kijkt, thuis of op je werk bent, zijn de "slimme stoffen" voor je in de weer. Er is geen risico op bijwerkingen. Het effect van de pleisters is optimaal als je deze combineert met een gezonde en gevarieerde voeding en voldoende beweging. 

Veilig en huidvriendelijk
Het pleistersysteem is de modernste en meest doelmatige manier om het lichaam van actieve stoffen te voorzien, en kan door mensen van alle leeftijden worden gebruikt. Een dergelijke kuur mag niet langer dan een maand duren en kan het beste pas na een onderbreking van drie maanden worden hervat. De Wonder Patch pleisters zijn zeer huidvriendelijk waardoor je geen last krijgt van een geïrriteerde huid. Daarnaast zijn de pleisters waterproof en veilig in gebruik. Ze worden alleen afgeraden voor zwangere of borst voedende vrouwen en personen die allergisch zijn voor de gebruikte stoffen.