Werking  detox  afslankpleisters

detoxen, detox pleisters, detox recepten, detox voetpleisters

Je kan je lichaam bekijken als een snelweg van zenuw en bloedbanen. Dagelijks neemt het lichaam toxines

(gifstoffen) tot zich via onze voeding, milieuverontreiniging, (passief) roken, ...

We onderhouden ons lichaam door bijvoorbeeld aan fitness of yoga te doen, wassen ons dagelijks en ook mondhygiëne staat bovenaan ons lijstje als het op verzorging aankomt. Zelfs de geest wordt door velen verzorgd door middel van meditatie of relaxatie. Maar wat met de toxines die in ons lichaam blijven zitten?

 

Wanneer deze toxines niet voldoende uit ons lichaam worden verwijderd, kunnen zij voor problemen zorgen zoals ontstekingen van de cellen en weefsels welke voor blokkades in het lichaam veroorzaken. Stress is 'de ziekte van deze tijd' en depressie kan er zonder probleem naast gaan staan. Het bevorderen van gezondheid en wellness via onze voeten is geen nieuwe wetenschap. reeds sinds de oudheid wordt bijvoorbeeld voetreflextherapie toegepast in het Oosten.(zie ook voetreflexologie)

 

Hoe werken de detox voetpleisters nu precies?

Na het aanbrengen van de detox voetpleisters onder de voetzolen treden de voetpleisters reeds na enkele minuten in werking door het contact met het lichaam. De detox pleisters bevorderen de afgifte van gifstoffen in het lymphesysteem. De ingrediënten in de pleisters produceren negatieve ionen en absorberen eveneens ongewenste gifstoffen.

 

Negatieve ionen : deze zijn goed voor u, in tegenstelling tot positieve ionen. De hoge niveaus van negatieve ionen worden gevonden in de lucht, op stranden, in de bergen, dichtbijgelegen watervallen en op plaatsen die ons goed doen voelen na het bezoeken ervan

Ver-infrarood: is zeer nuttig voor het handhaven van een goede bloedsomloop en kan in ons natuurlijke milieu worden gevonden. De combinatie van ingrediënten in de voetpleisters produceert ver-infrarode-stralen. Deze stralen resoneren met de eigen energie van het lichaam om het lichaam op die manier te verwarmen. Dit bevordert een betere omloop en het openen van de poriën, om de aanwezige gifstoffen te elimineren. De absorptie en de insluiting van de verdreven gifstoffen wordt bereikt door een natuurlijk en krachtig absorberend poeder, dat zich in de voetpleisters bevindt.

De detox voetpleisters brengen niets in het lichaam. Ze bevorderen de reflexpunten onderaan de voet, zoals bij een voetmassage. Hierdoor ontstaat een betere bloedcirculatie en kunnen opgehoopte gifstoffen vrijkomen.

Doe je voor het eerst een detox kuur? lees dan zeker de 'Detox tips' voor een optimaal resultaat