Hoe werken detox pleisters precies

De Detox  pleisters werken met een gelijkaardig principe als dat van voetreflexologie,

waarbij de zenuwbanen (meridiaankanalen), die alle lichaamsdelen met elkaar verbinden, worden gestimuleerd. Wanneer de Detox voetpleisters worden aangebracht onder de voetzolen, bevorderen de ingrediënten de afgifte van gifstoffen in het lymfesysteem, dat de meridiaanwegen helpt te reinigen. Bepaalde ingrediënten die aanwezig zijn in de voetpleisters bevorderen een betere bloedsomloop en zorgen voor het openen van de poriën zodat aanwezige gifstoffen vie transpiratie het lichaam kunnen verlaten.

 

Hoe weet ik of de detox pleisters echt werken?

Elk lichaam is uniek en iedereen reageert op zijn eigen manier op de werking van de detox pleisters. Na enkele dagen gebruik zal je lichaam de positieve effecten van de pleisters gaan ondervinden. Dit zal vooral te merken zijn aan het energieniveau in je lichaam. Je voelt je niet alleen fitter, maar ook zal je een zachtere huid hebben na het gebruik ervan en ga je een meer ontspannen gevoel ervaren. 

 

Ik voel me nogal vermoeid nadat ik de pleisters enkele dagen heb gebruikt, is dit normaal?

Geen paniek, dit is volkomen normaal en zelfs een goed teken. Het wil zeggen dat je lichaam op een goede manier reageert op de detox pleisters.  Dit vermoeide gevoel is komt doordat de hoeveelheid vrijgekomen gifstoffen tijdelijk groot is, hierdoor reageert uw lichaam soms met hoofdpijn en vermoeidheid. Meer slaap en betere nachtrust leidt tot betere vitaliteit. Let erop om tijdens de kuur minstens 1,5 liter water te drinken zodat de afvalstoffen die zich opgestapeld hebben in je lichaam voldoende mogelijkheden hebben om vrij te komen. Na enkele dagen correct gebruik gaat je vermoeid gevoel dan over naar een ontspannen gevoel.

 

Mogen de gebruikte pleisters opnieuw worden aangebracht?

Nee. De pleisters mogen slechts eenmaal worden aangebracht. Elke nacht dien je nieuwe pleisters te gebruiken.

 

Ik heb  afslank ringen/ detox afslankpleisters besteld maar nog niets ontvangen. Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt geleverd?

De levering van de detox pleisters en afslank ringen kan 1 tot 3 werkdagen duren. Zodra uw betaling is ontvangen worden dezelfde dag nog, de pleisters verzonden. De betalingsgegevens worden meteen na het plaatsen van uw bestelling op het scherm getoond. 

 

 

Bestel voor

17.00 uur

Eerste bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Ben je niet thuis? Geen probleem. Onze zendingen passen bijna altijd door de brievenbus!

Kan ik in aanmerking komen als ik een grote hoeveelheid voetdetox pleisters wil kopen?

Bij grote aantallen adviseren wij om contact met ons op te nemen. 

 

Heb je zelf een vraag stel die dan hier faq@voetdetox.nl