Stoppen met roken

Stoppen met roken? Detox Voetpleisters maken het makkelijker!
Je hebt besloten om de sigaret voortaan uit je leven te bannen? Proficiat, de belangrijkste stap is reeds genomen! Stoppen met roken is niet eenvoudig, dat is duidelijk. Maar het hoeft geen onnodige lijdensweg te worden om te stoppen met roken. Iedereen die ooit met roken gestopt is weet dat het niet makkelijk is en dat vooral de eerste dagen het moeillijkst zijn.

En als je nu eens sneller dan normaal verlost zou zijn van dat irriterende gevoel dat gepaard gaat met het stoppen van roken tijdens de eerste dagen na het stoppen? Dat kan nu dankzij het intensief gebruik van de Detox Voetpleisters. Reeds na enkele dagen kuren ben je verlost van de meeste ontwenningsverschijnselen.

Gebruik 1 of meerdere pleisters per voet per nacht om snel verlost te zijn van de ontwenningsverschijnselen die het stoppen met roken met zich mee brengen.

Doordat je, door het gebruik van de Detox Voetpleisters, lichamelijk minder problemen hebt met het stoppen, zal je ook meer gemotiveerd zijn om het vol te houden, wat je kansen om voorgoed te stoppen met roken aanzienlijk zal verhogen. Veel succes!