Hoe brengt u uw detox pleisters aan?

Aangezien u 's nachts uw voeten in bed heeft liggen, is dit het ideale moment voor de detox kuur. U ontgift uw lichaam zonder dat u er iets van merkt en wordt wakker met een fris gevoel.
Hoe brengt u de pleisters dan aan?

Voor u naar bed gaat dient u eerst uw voeten te wassen (Het liefst met zeep om de voet steriel te maken). Vervolgens verwijdert u de buitenverpakking en dan brengt u op elke voet een of meerdere voetpleisters aan (Dit kan zowel verticaal als horizontaal). Vervolgens goed aandrukken zodat ze er niet af gaan tijdens uw slaap. Er zijn drie zones waar u detox voetpleisters effectief hun werk kunnen laten doen; 
De tenen, de hiel en de voetholte. U kunt bij voetreflexologie zien welke zones overeenstemmen met welke organen.


 

Zodra u wakker wordt verwijderd u simpelweg de detox pleister, bekijkt het resultaat en gooit deze weg. Elke nacht voor u naar bed gaat dienen er nieuwe voetpleisters aangebracht te worden. De effecten van de voet detox kuur zult u na een dag of 3 beginnen te merken. Afhankelijk van het individu kan het ontgiften 5 tot 15 dagen vereisen om maximale resultaten te behalen.

Om uw lichaam in balans te houden kunt u om de 3 tot 6 maanden een detox kuur met detox voetpleisters volgen van 5 tot 15 dagen.