Detox voet pleisters getest


 

Via www.voetdetox.nl kreeg ik de kans deze detox pleisters te testen. Het is een kuur en na 3 dagen kun je al het verschil voelen. Om er zeker ervan te zijn dat alles wordt ontgift en het maximale resultaat te halen volg je de kuur 5 tot 15 dagen.  
Ik was eerst pessimistisch want ik kon mij niet voorstellen dat 2 van die pleistertjes zoveel voor elkaar konden krijgen als de kuur belooft, namelijk:

 • Toename van energiedetox-pleister-2
 • Meer emotionele balans (afvalstoffen komen veel voor in de hersenen)
 • Toename vitaliteit
 • Betere concentratie
 • Zichtbaar gezuiverde huid
 • Verbetering van de leverfunctie
 • Verhoogde weerstand
 • Beter kunnen stoppen met roken
 • Afvallen
 • Beter slapen
 • Minder hoofdpijn, duizelig 

Maar dat ik hier niet eerder aan begonnen ben! Ik merk echt het verschil! Maar niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft!

Hoe de detox pleisters te gebruiken?

Net voor het slapen gaan moet je de pleisters aan de onderkant van je voeten plakken. Was van te voren eerst je voeten goed schoon en daarna kan je op iedere voet 1 pleister plakken. Als je wilt kun je er ook gelijk 2 opplakken, de werking wordt dan versneld. Je kunt de pleisters op 3 punten op je voeten plakken; je hiel, het stuk in het midden van je voet, of aan de uiteinde bij je tenen. Op een plaatje kun je zien dat de meesten zenuwenbanen van ons lichaam bij de voeten eindigen en welke zones dat zijn op je voeten, dus wil je specifieke organen ontgiften dan kun je de pleister op deze zone plakken.

De volgende dag

detox-pleister-3Ik heb er mee geslapen en in het begin werden mijn voeten een beetje warmer, ik weet niet of dit echt zo was of dat het gewoon tussen mijn oren zat (Ik had ze overigens nu aan de bovenkant van mijn voeten geplakt). Ik heb ze er de volgende ochtend gelijk afgetrokken en zoals op de foto te zien is, is mijn pleister niet zo super zwart.

Dit betekent dus dat je lichaam, laat ik het zo zeggen, nog niet helemaal verpest is... lol. De andere keren heb ik ze op mijn hiel geplakt, omdat dat de zone is voor de organen waar ik weleens last van heb. Dit keer, toen ik ze er af trok, waren ze stukken zwarter. De kuur heb ik daarom ook afgemaakt met alleen pleisters op mijn hielen. Naarmate de kuur duurde, werden mijn pleisters steeds minder zwart, dus de afval stoffen werden wel minder!

Dus werkt de voeten detox kuur?

Ik merkte wel echt het verschil. Kijk, ik ben niet opeens een ander mens geworden, maar ik had vooral last met slapen ik stond nooit uitgerust op. Het maakte niet uit of ik nou 4 of 8 uur had geslapen. Nu weet ik niet of het puur toeval is, maar sinds ik de voeten detox kuur heb gedaan, sta ik uitgeruster op en ben ik veel minder duf.

Qua gewicht ben ik 1,5 kilo afgevallen, maar ze geven ook als tip om tijdens deze kuur veel water te drinken en wat meer te bewegen. Dus nu weet ik niet of het nou door de voeten detox komt of door die andere tips. Ondanks dat ik ben afgevallen, had ik juist wel een opgeblazen gevoel in mijn buik. Dat vond ik wel een beetje vreemd, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niets met de  detox voetpleisters te maken te hebben.

Ik kom zeker hier nog op terug en zal bijtijds mijn lichaam op deze manier ontgiften. Ik vind het een fijne manier om dit te doen, helemaal als je een druk leventje hebt en geen tijd hebt om op een andere manier te detoxen, dan is dit ideaal.

Reactie schrijven

Commentaren: 0